Ansatte

Vi tar med oss over 30 års erfaring innen mangfoldstematikken for å skape helhetlige og bærekraftige løsninger sammen med dere. Våre konsulenter har omfattende ledererfaring og har jobbet i både offentlig og privat sektor. Vi ser frem til å høre fra dere! 

Manav Rihel Kumar  

Manav har bakgrunn fra Forsvaret der han jobbet med rekruttering og lederutvikling ved Krigsskolen. Han har i tillegg kommersiell ledererfaring fra telekombransjen og har fått flere utmerkelser for sitt lederskap i både offentlig og privat sektor. Manav har en mastergrad i offentlig styring fra London School of Economics og bachelor i militær ledelse, logistikk og ressursstyring fra Sjøkrigsskolen. Han bidrar med dyp forståelse for virksomhetsprosesser og har god forretningssans som gir en helhetlig tilnærming til mangfoldstematikken. 

Loveleen Rihel Brenna 

Loveleen etablerte Seema og har bakgrunn som leder for foreldreutvalget for grunnskolen. Hun har mottatt flere priser for sitt arbeid med mangfold, skrevet syv bøker om temaet, og ledet en rekke nasjonale utvalg på tvers av ulike regjeringer. Loveleen har en mastergrad i utdanningsledelse fra UiO og en bachelor i sosialpedagogikk fra UiA. Hun bidrar med inngående kjennskap til ulik samfunnsproblematikk og en rekke førstehånds erfaringer som skaper et tryggt og engasjerende rom for utvikling. 

Jakob Sverre Løvstad 

Jakob har lang erfaring fra høytpresterende team i MMA-miljøet og næringslivet. I tillegg til å ha jobbet med systemutvikling og ytelsesoptimalisering har han vært praktiserende psykolog og ledet det norske landslaget i MMA. Jakob har en mastergrad i psykologi fra UiO og er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU. Han tar med seg en unik breddekunnskap som kobler statistikk, psykologi, og prestasjoner på en måte som gir virksomheter helt konkret innsikt i hva som kjennetegner nettopp dem. 

Siv Hamre Arntzen

Siv har 15 års ledererfaring fra Forsvaret og ulike selskaper i privat sektor. Hun har nasjonal og internasjonal erfaring, har ledet virksomhetsområder med stor spennvidde, og har hatt P&L-ansvar på strategisk nivå. Omfattende erfaring fra ulike fagområder gjør at Siv har en tverrfaglig tilnærming til utfordringer, muligheter og verdiskapning. Siv har en bachelor fra Krigsskolen og en master i strategisk ledelse og økonomi (MBA), og har fått flere utmerkelser for sitt lederskap.

Tone Ramstad 

Tone har jobbet mye med digital kompetanseheving og utviklet flere treningskonsepter for store virksomheter i ulike bransjer. Hun var tidligere en del av Scandinavian Technology Institute som hjelper virksomheter med å etablere effektiv og god kundeforvaltning. Tone er opptatt av å skape engasjerende innhold på digitale flater, og sikre at riktig kunnskap og kompetanse når alle ansatte. 

Veronica Antonsen 

Veronica har lang erfaring fra Forsvaret, hvor hun har tatt lederutdanning og jobbet med forvaltning av materiell, personell og økonomi. Hun har de siste årene jobbet med lærlingeordninger i Forsvaret og som juridisk assistent i advokatfirmaet Schjødt. Veronica er opptatt av å levere høy kvalitet og god dialog i den administrative delen av våre leveranser.

Lars Aamodt 

Lars jobber med digital kursutvikling og har jobbet med faget siden 2004. Han er utdannet som tekstforfatter ved Westerdals reklameskole og har studert pedagogikk ved Universitetet i Oslo.

Styret

Lars Inge Pettersen

Lars Inge Pettersen

Head of Group Accounting B2 Impact ASA

Filip Skogstad

Partner i Skogstad & Co AS

Kari Bech-Moen

Partner – TLT-leadership

Frank Jaegtnes

CEO i Elektroforeningen

Advisory Board

Britt Nilsen

Head of Sustainability i Schibsted

Karoline Nystrøm

Partner og styremedlem

Cathrin Bretzeg

Konserndirektør HR, kommunikasjon og bærekraft i Glitre Energi

Marianne Otterdahl Møller

Brand and Communications Manager i Vestre AS

Jorunn Wolstad

Representant for NFP

Jens Nørve

Direktør i DigDir

Maryam Iqbal Tahir

Kommunikasjonsdirektør i Kulturdirektoratet